Loop of skate, de keuze is aan jou...

Met rolschoenen kun je skaten waar je ook bent. Rolschoenen zien er uit als gewone schoenen, dus je steelt de show als je plotseling begint te skaten in de straat.

Deze Rolschoenen zijn als extra ook nog eens voorzien van jou favoriete Karakter en LED verlichting !

Met rolschoenen kun je kiezen of je wilt lopen of skaten met één simpele beweging. Als je wat langer wilt gaan lopen, kun je eenvoudig de wielen weer terug in je schoenen klikken en dan heb je een gewoon paar sneakers. Je kunt net zo makkelijk de wielen door middel van een knopje achter weer uit de schoenen klikken om weer te skaten.

 

LET OP.

- Ledlampjes in de schoenzolen (niet oplaadbaar)
- Sportieve schoen die ook zonder wiel gebruikt kan worden

Helaas kunnen we niet zeggen hoe lang de lampjes gemiddeld branden, dat is ook afhankelijk van het gebruik. Maar ook zónder lichtjes hebben kinderen er een hoop plezier van.

 

LET OP : Afwijkende levertijden ivm afwezigheid van 5 Juni tot 5 Juli.

Wij zijn op vakantie/leveranciers bezoek in de USA voor de nieuwe Herfst-Wintercollectie  van Dinsdag 5 Juni tot Donderdag 5 juli.

We hebben een collega bereid gevonden om op onze webshop te passen.en 1x per week op Zaterdag de pakketjes voor ons te verzenden.

Bestel dus vooral al wat u wenst, (met sterk gereduceerde prijzen tot 5 Juli om deze zomer nog mee te pakken!). Zorg alleen dat u niet ál te veel haast heeft.

(artikelen niet op voorraad dus bijbesteld moeten worden) zullen op 5 Juli  weer opgepakt worden.

Vanaf Donderdag 5 juli zullen we zelf weer versturen & kunnen we ook weer al uw vragen beantwoorden.

Aanbieding

© 2016 - 2018 Mini Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel