Pyjama's voor kinderen, daar zijn we nou echt expert in! We hebben allemaal jongenspyjama's en meisjespyjama's waar je gewoon vrolijk van wordt. Naast de pyjama's voor kids van Fun2wear en Frogs and Dogs hebben we ook kinderpyjama's van Avengers, Pokemon, Frozen, Harry Potter, Paw Patrol, Peppa Pig en nog meer licentie nachtkleding voor kinderen.
Nachtkleding voor kids moet voornamelijk lekker zitten en is het liefst gemaakt van een zachte katoen.

Maar ook voor karakter badkleding, shirts en veel meer kunt u bij Minifashion terecht.

Bekijk de nieuwe collectie online!

www.minifashion.nl

Wij zijn een gecertificeerde verkoper van thuiswinkel.org. Dus altijd veilig en betrouwbaar shoppen bij Minifashion.

Veelgestelde vragen.

Net als veel andere webwinkeliers ben ik Sarah Knaap mijn webshop als parttime hobby begonnen. Mini fashion groeide door middel van unieke maar betaalbare items en met behulp van social media uit tot een drukbezochte webshop en winkel.

Je webshop is lastig te vinden via Google. Waarom toch gekozen voor deze veel voorkomende naam?

Het voordeel daarvan is dat de naam toch blijft hangen. Maar helaas heb ook ik te kampen met de vindbaarheid op Google, etc. Toch als ik kijk naar hoeveel bezoekers er per dag zijn, denk ik dat de vindbaarheid hartstikke prima is. De meeste klanten komen via social media.

Hoe begon Mini fashion?

Mini Fashion is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Mode heeft me altijd geïnteresseerd dus besloot ik naast mijn fulltime baan als inkoper van kleding een mini-webshop op te richten met wat baby en kinderkleding. Dit liep nogal uit de hand en heb mijn fulltime baan opgezegd omdat ik mij wilde focussen op Mini fashion Zo groeit Mini fashion met de dag steeds meer en meer en ben ik gaan uitbreiden met de baby en kinderkleding collectie.

Hoe onderscheidt Mini fashion zich van de massa aan webshops?

Ik probeer ervoor te zorgen dat er om de twee maanden een nieuwe collectie bij komt die zowel voor moeders, vaders en grootouders met een groot als met een klein budget te shoppen is. Ook houd ik alle films / series bij  die populair zijn daar ik veel karakter kleding verkoop .

We hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Tot ziens!

Mini Fashion

 

 

 

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

15% KORTING  ! BIJ BESTEDING VANAF 25 EURO. (Exclusief verzendkosten)

CODE: 2024 (in te vullen bij het afrekenen)

© 2016 - 2024 Mini Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel