Mini Fashion, webshop voor kids van 0 tot 10 jaar.

Bij Mini fashion vind je bijzondere, eigenwijze & hippe kleding, leuke shirts tot grappige sokken, van complete sets tot bijzondere jurkjes.  De webshop is ontstaan uit de passie voor unieke, inspirerende en hippe kleertjes met een vrolijke print en zo nu en dan een knipoog. Met merken als Vinrose, Ducky Beau, Blue Seven en nog veel meer...

We zijn gekwalificeerd als veilige en betrouwbare webshop en hebben een officieel keurmerk.

Naast de webwinkel zijn we deze Zomer ook op de markt te vinden zie marktdata. Moeders, vaders en Opa en Oma´s kunnen onze collectie op deze manier rustig bekijken.

Veelgestelde vragen.

Net als veel andere webwinkeliers ben ik Sarah Knaap mijn webshop als parttime hobby begonnen. Mini fashion groeide door middel van exclusieve maar betaalbare items, social media uit tot een drukbezochte webshop. Inmiddels overweeg ik om naast de webshop ook in de toekomst een fysieke winkel te openen.

Voor nu is Mini Fashion behalve de webshop ook op braderieën te vinden.

Je webshop is lastig te vinden via Google. Waarom toch gekozen voor deze veel voorkomende naam?

Het voordeel daarvan is dat de naam toch blijft hangen. Maar helaas heb ook ik te kampen met de vindbaarheid op Google, etc. Toch als ik kijk naar hoeveel bezoekers er per dag zijn, denk ik dat de vindbaarheid hartstikke prima is. De meeste klanten komen via social media binnen. Daar staat een directe link naar de webshop."

Hoe begon Mini fashion?

Mini Fashion is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Mode heeft me altijd geïnteresseerd dus besloot ik naast mijn fulltime baan als inkoper van kleding een mini-webshop op te richten met wat baby en kinderkleding. Dit liep nogal uit de hand en heb mijn fulltime baan opgezegd omdat ik mij wilde focussen op Mini fashion Zo groeit Mini fashion met de dag steeds meer en meer en ben ik gaan uitbreiden met de baby en kinderkleding collectie.

Hoe onderscheidt Mini fashion zich van de massa aan webshops?

Ik probeer ervoor te zorgen dat er om de twee maanden een nieuwe collectie bij komt die zowel voor moeders, vaders en grootouders met een groot als met een klein budget te shoppen is. Er zijn ook vaak producten in de webshop geweest die bij een concurrent voor een paar tientjes meer verkocht werden. Heel leuk als je marge groter is, maar dat is niet de insteek bij Mini fashion."

Door wat laat jij je inspireren voor de collectie?

"Ik spit vaak een hoop tijdschriften door of bekijk modereportages van fashionshows om bijvoorbeeld te zien welke kleuren, prints en trends overheersen in bepaalde collecties. Je ziet bijvoorbeeld ontzettend veel dierenprintjes in de afgelopen collecties en veel pasteltinten."

Waar koop je in?

"Dat is heel verschillend. In Nederland, Duitsland, België en Frankrijk zitten een hoop groothandels waar ik inkopen doe. Om Mini fashion te onderscheiden vind ik het belangrijk om op zoek te gaan naar directe leveranciers.

Wat is je uiteindelijke doel?

"Mijn doel is toch wel om binnen nu en drie jaar een fysieke winkel te hebben. Het liefst in Rozenburg.

We hopen u snel als klant te mogen begroeten.

Tot ziens!

Mini Fashion

 

 

 

Fun2wear collectie 2021

Online bestellen en afhalen in winkel kan natuurlijk ook !

Voer bij het afrekenen kortingscode: AFHALEN in .

Shirts baby met leuke/grappige teksten, by minifashion

Achteraf Betalen in het Online Casino met Klarna | Waar en Hoe?

SALE ! Fun2wear shorties

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2021 Mini Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel